Na het kijken naar het algemene spel van Kim Ha-sung, liet hij een goede recensie achter.
Eric Ramela (29, Tottenham Spur) werd elke keer op de steiger geplaatst met een tempo-eetspel; lokale fans wogen ook op de release, waarbij ze vaarwel claimden met Ramela. Maar met de nadelen in de Europa League, hebben ze een groot aandeel in de preventieve doelen en de overwinning. Tottenham versloeg Dinamo Zagreb met 2-0 in […]

Eric Ramela (29, Tottenham Spur) werd elke keer op de steiger geplaatst met een tempo-eetspel; lokale fans wogen ook op de release, waarbij ze vaarwel claimden met Ramela. Maar met de nadelen in de Europa League, hebben ze een groot aandeel in de preventieve doelen en de overwinning.

Tottenham versloeg Dinamo Zagreb met 2-0 in de eerste ronde van de 16e ronde van de Europa League (UEFA) in het seizoen 2020-21 in Tottenham Spur Stadium, Engeland, om 5:00 uur (Korea Time) op 12 december. In de eerste ronde zette hij de volledige remdruk van de basislijn in de kwartfinale.

Jozef Mourinho had een gedeeltelijke rotatie in de wedstrijd, waarbij hij de verwachte pauze van Harry Kane en Son Heung-min uitschakelde, maar aan de rechterkant plaatste hij Lamela in plaats van Gareth Vale.

Lamela trad in 2013 toe tot Tottenham, een lijm die eerder werd gesmeed door hoofdtrainer Mauricio Pochetino, maar zijn positie veranderde na een lange heupblessure. Ik gaf Son een belangrijke plek en bleef in de rotatiebron.

Hetzelfde was onder hoofdtrainer Mourinho, toen Vale in de eerste helft niet in staat was om zijn conditie te verhogen, concurreerde hij met Stephen Verchbain en Lucas Moura. Het heeft momenteel drie doelpunten en een assist in 27 wedstrijden, waaronder de bekercompetitie.

Maar het werd bekritiseerd door fans: Lamela heeft een patroon van passeren nadat ze een bal heeft gevangen in een tegenaanval of aanvalswisseling. Na een klap vorige maand tegen Manchester City, zei hij: "Ik weet niet wat beter is dan Gareth Vale, Stephen Verchbine en Dele Ali. Hoe kan hij worden geselecteerd, elke keer dat zijn beslissing slecht is. Tottenham vecht met tien mannen, die al lang voor Tottenham speelden, maar nu is het tijd om te vertrekken.

Hoewel het op het hoogste niveau als een nadeel werd beschouwd, was het een voordeel in de Europa League, waarbij teams die minder objectiever zijn dan Tottenham, de tegenaanval gebruiken na twee rijen verdediging. In deze situatie, als Lamela haar bal vasthoudt en vooruitgaat, kan de verdediging zich onmiddellijk in de ruimte storten.

Hetzelfde in de Dinamo Zagreb-wedstrijd, waar Ramela drastisch in de doos schoot en vervolgens schoot, een soortgelijk patroon in termen van het aanvallende middenveld. Uiteindelijk braken er scheuren in Dinamo Zagreb en sloegen ze het doelpunt. Ze scoorde het doelpunt toen ze de bal afsloot die Kane had gegooid.

De beoordeling was ook in acht genomen; de Britse 'Football London' zei: 'Ik speelde met twee van de minste verdedigingen en draaide met een drastische dribbel. Ze dronk 65 minuten op de grond en scoorde zeven punten voordat ze in de tweede helft werd vervangen.
Ik heb alleen maar één wedstrijd bekeken, maar ik vind Kim Ha-sung leuk.

Columnist Bernie Flescope, uit de Major League Scout, gaf een goede lovende kritiek aan de San Diego Padris-nieuwsgieter Kim Ha-sung (26). Pleskov keek toe op Kim Ha-sung, die op 12 december (hierna "Kori-tijd" genoemd) zeven keer shortlist nam in een proefwedstrijd tegen de Cleveland Indians in de 2021 Major League in het Peoria Stadium in Arizona, VS.

Pleskov heeft een 스포츠중계 scoutingcarrière bij de Houston Astros en Seattle Mariners, en hij is ook columnist bij MLB.com en heeft lange tijd grote spelers in de gaten gehouden. Hij is nu columnist bij Rotowire.

Kim Ha-sung was al voor de wedstrijd in de gaten; Flescope zei: "Het is vandaag (12 dagen) de eerste keer dat ik Kim Ha-sung persoonlijk zie, die een contract heeft gesloten met San Diego voor het seizoen."

Kim Ha-sung slaagde er niet in om hits te produceren in de slagbeurt. Hij sloeg twee slagbeurten en sloeg vier opeenvolgende wedstrijden. In de tweede inning van de tweede honkslag in de tweede inning, liep hij naar de vrije loop en volgde een startrecord van twee opeenvolgende wedstrijden.

De verdediging die hij als shortstop zag, was stabiel. In de tweede inning van de eerste twee-run-run-run-run-inning, die een 0-1 startpunt gaf, droeg Kim Ha-sung bij aan het beëindigen van de innings door de veeleisende slagman van Ahmed Rosario te behandelen als een shortstop-moordenaar.

Pleskov bleef goed ontvangen nadat hij het algemene spel van Kim Ha-sung had bekeken, en zei: "Ik heb nu maar één wedstrijd gezien, maar ik vond de plays leuk die Kim Ha-sung me liet zien. Kim Ha-sung zal San Diego een zeer zekere optie bieden, een van de goede contracten van San Diego die een geweldig niet-seizoen heeft doorgebracht. "

Kim Ha-sung tekende een contract van $ 39 miljoen voor een jaar van 4 + 1 met San Diego, die zich bezighield met de capaciteiten en de kracht van Kim Ha-sung om infield te gebruiken. Met de beste infielders van de competitie, waaronder Fernando Tatis, Jr. en Manny Machado, verwacht Kim Ha-sung dat hij een tweede honkslagwedstrijd zal spelen met Jake Chronenworth.

Kim Ha-sung, de lukey-ID in de Major League, is belangrijk om te bewijzen dat hij meerdere mogelijkheden heeft om hem in de optie van de manager te laten komen.De stilte volgde op de tweede hit in de Texas Rangers-wedstrijd op 5 mei, maar Pleskov gaf een goede beoordeling na het bekijken van de mogelijkheid van Kim Ha-sung, die niet op de lijst stond.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다