Ik dronk hier en rende meteen naar de auto.
Kim Young-tas, een bar in het Midden-Oosten in Bucheon, die al lang in de avond had gewacht, werd gesmakkelijk geroerd omdat de ijzeren zeeproducten en de verschillende Tachi's zijn weggevaagd en de interieurs van de retro- en Izakaya-gevoelens ook dichromatisch waren. Kim Young-tassy, die in de schemerige avond in de lucht is, is ook een […]

Kim Young-tas, een bar in het Midden-Oosten in Bucheon, die al lang in de avond had gewacht, werd gesmakkelijk geroerd omdat de ijzeren zeeproducten en de verschillende Tachi's zijn weggevaagd en de interieurs van de retro- en Izakaya-gevoelens ook dichromatisch waren.

Kim Young-tassy, die in de schemerige avond in de lucht is, is ook een belangrijke, maar comfortabele sfeer, en het is ook een plek waar ik niet kan missen, omdat ik naar Exit 2 in Shinjung-dong Station kom en in een steegje met een puinhoop en een smakende eetzaal in Bucheon, waar ik een of twee lichten aan het begin van de duisternis aansteken.

Ik dacht dat het niet prettig was sinds de ingang van de woeste en Izakaya-gevoelens, maar toen ik binnenkwam, zag ik de binnenste interieur er niet prettiger en dichoir uit.

In de tussentijd hebben we een aantal retro-interiele bars, smaakhuizen bezocht, maar het lijkt de eerste keer dat we een beetje zoals Kim Young Tassi zijn, een 강남셔츠룸 bar in het Midden-Oosten in Bucheon.

Het is een kruidenier en een kapperszaak, een grote kamer en een bioscoop, en de ruimtes die we realistisch hebben gemaakt, zijn zo verrassend en grappig dat we niet in staat zijn om de sfeer van de zwelling te proeven.

Het menu van een nieuwe man, dat een nieuwe man had, had een menu van vier verschillende soorten, met een zuivere zee van twintig verschillende soorten en een zuivere drank, en bestellingen waren gemakkelijk.

De Alcheonjialtang-grondstof in Seoul Dachi, die 20.000 won per menu, kan een beetje meer en meer genieten, dus ik heb een set besteld met een motumsashimi, omdat ik denk dat ze een motumsashimi zijn, omdat ze van vis houden en ze drie van hen hebben besteld om te genieten van een motumsashimi.

Het is de beste dachimenu die je kunt genieten van de beste buffetkleding.

Het is een zalm op het Dachimenu, maar het is een van de favorieten van vis, dus ik heb een menu gekozen met een meer overvloedige eat en een modderige sashimi, en het lijkt een briljante toon te zijn, alsof het geen menuaan van 20.000 gewonnen is.

Het is een vruchtbare variëteit van de vruchtenjacht die in drie verschillende soorten is verpakt en gearomatiseerd.

De zachte zalm, die zo dik was gesmolten dat het in zijn mond was gesmolten, lijkt te zijn gesmakkeld als het op een stokje wordt gestempeld.

Het is zelfs een kom Alcheonjialtang, eet bouillon, verwarmt en wordt snel en goed.

Ik wilde wat meer sushi en vond het menu opnieuw en opende de modemshee-pagina.

Het menu van de stad woestenijen werd besteld door Urisu, Choi Sil-jangs en Omakase, Kim Young-nassi, als de stad Urisu.

Van zalmchoppen met zoete saus en uien op favoriete zalm.

en Takowasabi, en de sushi van de garnalen …

Het is een goede zaak om samen met een menu te eten dat goed is met het menu.

een dag van vreugde en goed humeur in de droevige opluchting

De eerste persoon die zegt dat het een irritante bui is, is een echte emotie.

De stad Kim Young-tas, een stad in het Midden-Oosten in Bucheon, waar de garde uniek is en kan genieten van de prestatie, heeft de avonduitgang al lang aangenamer gemaakt.

Het is leuk om te blijven en te zien waar je in de buurt van Uri kunt zijn, en je kunt het niet laten vallen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다